Passport

Passport

KRACHTIG & STUREND

Onze expertise en doorontwikkelde processen voor het verhelderen en definiëren van jouw bedrijfsidentiteit komen tot uiting in één krachtig resultaat… jouw bedrijfspaspoort! Een paspoort bevat “Het DNA” en “Het Profiel” van jouw organisatie en vormt zo een krachtig en sturende gids richting de toekomst.

 

HET DNA

Het DNA bestaat uit strategische woorden die starten met het beschrijven van de ideologie van je organisatie. Dat groter kader vervolgen we met een klare visie en een krachtige missie. Sturende waarden en een heldere unieke kracht verduidelijken de onderscheidende factoren van je bedrijf. Stevige en uitgesproken ambities blazen wind in de zeilen richting de horizon. Deze woorden maken je DNA tastbaar en vormen zo de ruggengraat van je organisatie en de rode draad in alle communicatie, zowel intern als extern.

HET PROFIEL

We vertalen het DNA van je organisatie naar beleving en zorgen voor een compleet en aansluitend visueel totaalverhaal. Je bedrijfsnaam en/of merknaam, het logo, de baseline, de huisstijl en zelfs je pitch worden minutieus en met het grootste respect voor detail geanalyseerd en gedefinieerd. Deze visuele vertaalslag vormt het kader waarmee je jouw profilering op de markt gaat aanpakken!


Jouw bedrijfspaspoort is klaar! Klaar om je te gidsen naar de juiste organisatiecultuur, de gepaste Customer Journey, de juiste communicatiestijl, en zoveel meer! Benieuwd naar de impact van een paspoort voor jouw organisatie? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!