MECC MAASTRICHT & BBB

0
1
2
3
MECC MAASTRICHT & BBB

Vraag

Hoe kan horecavakbeurs “BBB” de referentie worden in de Euregio?

MECC Maastricht is reeds 30 jaar gespecialiseerd in het organiseren van (inter)nationale congressen, beurzen en evenementen. In 2015 werden ze uitgeroepen tot “Beste Congreslocatie van Nederland”. Het team van MECC Maastricht vroeg ons om de horecavakbeurs “BBB”, een traditierijk evenement, klaar te stomen voor de toekomst.

Er werd een strategisch traject uitgestippeld waarmee, in samenwerking met het team en verscheidene stakeholders, de identiteit van de BBB werd gedefinieerd en nieuwe ambities werden geformuleerd richting 2020.

Het merk “BBB.” werd een niveau hoger geplaatst waarmee ruimte werd gecreëerd voor meerdere activiteiten. Het horecavakevent gaat voortaan als “BBB.MSTRCHT” de agenda in en blijft het hoogtepunt van een jaar aan BBB.-activiteiten voor de horecaprofessional. Telkens ervaringen die prikkelen, motiveren en inspireren en tot meer succes voor de horecaprofessional leiden.

Het resultaat van deze heldere identiteit en nieuwe aanpak voor de editie van 2016? Een sterke stijging in het aantal exposanten, een algemene omzetverhoging van 10%, een forse stijging in de aanbevelingsscore en een recordbrekend aantal onmiddellijke herinschrijvingen voor de editie van 2017!