La Butte aux Bois

1
2
3
4
5
6
7
La Butte aux Bois

Vraag

Wat is onze identiteit in 2017, na een grote investering en uitbreiding?

Hostellerie “La Butte aux Bois” te Lanaken, gelegen aan de poort van het Nationaal Park Hoge Kempen, geeft haar gasten de mogelijkheid om op tal van manieren kwaliteitsvolle ervaringen te genieten. In 2016 werden grootse plannen onthuld om in de toekomst gasten nog meer beleving te kunnen aanbieden. Identify.Me werd gevraagd om de toekomstige positionering van “La Butte aux Bois” vorm te geven alsook de communicatie rond de plannen en bouwwerken te behartigen.

Om alle communicatie voor en tijdens de bouwwerken te stroomlijnen werd “Annabelle”, een persoonlijke assistente, in het leven geroepen. Gasten werden bij hun aankomst naar de hoofdingang gebracht met behulp van een prachtige belevingswand, dienst doende als werfafscherming met meerwaarde. De toekomst van La Butte aux Bois werd tijdens een persconferentie gedeeld met de wereld.

Terwijl de nieuwe accommodatie vormt krijgt, wordt ook de nieuwe positionering van La Butte aux Bois opgebouwd. Benieuwd naar het resultaat hiervan? Dat ontdek je in de lente van 2017 tijdens de officiële opening van het nieuwe “La Butte aux Bois”!