COCOMOTION

COCOMOTION

De kiem van Identify.Me ligt in COCOMO, het conceptenbureau dat zich specialiseert in het creëren van evenementen waarin het DNA en de strategie van een bedrijf worden vertaald in beleving. De expertise en processen rond het verhelderen van bedrijfsidentiteiten om ze vervolgens te implementeren in culturen worden nu ondergebracht in deze spin-off. De focus is anders, maar de genen zijn dezelfde...COCOMOTION.

Connected by COCOMOTION

COCOMOTION is onze gedefinieerde leefwereld, ons wenselijk kader van waarden en normen waarin wij als COCO’s dagdagelijks willen inspireren en ondernemen en waartoe wij u warm willen uitnodigen.

Samen in beweging

Vanuit een open en respectvolle cultuur willen wij in interactie, onderling als COCO’s en met al onze stakeholders, prestaties neerzetten die initiële verwachtingen overtreffen en die resulteren in verbetering en wederzijdse groei. Dit kan zich uiten op vlak van organisatie cultuur en -structuur, alsook zijn impact hebben op persoonlijke inzichten en menselijke relaties.

Houvast en toch anders

Wij staan dynamisch, gedreven en pro-actief aan uw zijde. Doch, elk door ons ontworpen product, iedere geformuleerde oplossing en weloverwogen voorstel heeft een uniek karakter. Immers in alles wat wij voor u mogen creëren, vertrekken wij consequent vanuit uw sterkten en behoeften en zijn we doelgericht. Wij luisteren en observeren. Wij interpreteren uw context en tijdsgeest. Dat maakt elk van onze creaties onvermijdelijk anders.

Creëren voor morgen

COCO’s zijn getrainde creatieve en veerkrachtige denkers en doeners met een groeimindset en een open blik op de toekomst. Binnen onze COCOMOTION projecteren we al te graag de behoeften van vandaag naar voorzienigheden van morgen.